beltéri üzletdekoráció

Kültéri és beltéri üzletdekoráció

Az üzletek, kereskedelmi egységek, irodák dekorációja, a kirakatok, reklámtáblák tervezése és gyártása nem csak a kellemes megjelenésről és a magas szintű esztétikai élményről szól.  Az üzletdekoráció elkészítését egy jól átgondolt stratégia előzi meg: hogyan lehet az értékesítést és a rendelkezésre álló helyet optimalizálni? Egy üzlet kialakítása, berendezése és dekorációja a márka identitásának megerősítése mellett olyan gyakorlati célt is szolgálhat, mint például a bolti lopások megakadályozása (biztonsági kapu dekoráció).

A világító reklámtáblától a kirakat dekoráción át a padlómatricáig vállaljuk az üzletek megjelenésének teljeskörű megtervezését, gyártását és kihelyezését!

Az üzletdekoráció a márkaépítési stratégia fontos eleme!

Az üzletek berendezésével és a dekorációval üzenünk a vásárlóknak és a célpiacnak, amelynek végső célja az értékesítés. Az üzletdekoráció tehát a marketingkommunikáció és a márkaépítés fontos eleme, amellyel a vásárlási élményt magas szinten tarthatjuk.

Kültéri dekorációs elemek

Melyek azok az eszközök, amelyekkel az üzletet dekorálhatjuk? Már az üzletbe érkezés előtt fontos, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet. Milyen eszközök segíthetnek ebben?

Kirakat dekoráció

A kirakat dekort egy külön kategóriaként jelöljük a külső és belső dekoráció között, hiszen a kirakat berendezése az üzleten belül történik, de a látogatókat kívülről csalogatja be.

Az kirakat fő célja a figyelem felkeltése a kívül álló potenciális ügyfelek számára. A kirakat matrica, a humor, a mozgó elemek, a színek és formák gondos megválasztásával fokozott hatást érhetünk el.

A kirakat dekorációs ötletek megvalósítását bízzuk szakemberre, hiszen ez az egyik legjelentősebb és leggyakrabban felújításra szoruló reklámfelület!

kirakat matrica, kirakat dekoráció
kirakat dekoráció, beltéri világító tábla

Mit üzen a kirakat dekoráció?

A kirakat dekorációval kifejezhetjük a „minőséget” magas presztízsű márkák vagy trendek megjelenítésével. Teljesen más kirakat dekorációt igényel az alacsony ár vagy az akciók megjelenítése. Függetlenül attól, hogy játékbolt, bútor- vagy sportáruház kirakatát dekoráljuk, a legfontosabb cél az ügyfelek felé történő kommunikáció és az invitálás legyen!

A kirakat dekorációt érdemes havonta, de minimum szezonálisan frissíteni, hogy hűen tudjuk tükrözni az üzlet kínálatában bekövetkezett változásokat. A karácsonyi kirakat dekorációt már szeptemberben érdemes megtervezni, illetve a tervezést és megvalósítást szakértői csapatra bízni.

Belső dekoráció az üzletben

A külső üzlet dekorációs elemek jó részét a belső térben is használhatjuk. Számtalan ötlet és megoldás létezik egy üzlet berendezésére és dizájnjának kialakításra. Amit fontos szem előtt tartani: legyen egységes az arculat! Milyen eszközökkel tudjuk ezt megvalósítani? A felsorolás közel sem teljes:

kültéri és beltéri üzletdekoráció, kirakat matrica, totem oszlop, stb
beltéri üzletdekoráció, plakáttartó
 • – világító reklámtábla
 • – padlómatrica
 • – padlógrafika
 • – világító fali dekor
 • – biztonsági kapu dekoráció
 • – wobbler, polcbelógó
 • – 3D felirat
 • – plakátkeret
 • – reklámtáska
 • – termékleírás tábla
 • – roll-up
 • – prospektus
 • – vászonkép
 • – egyedi felirat
asztalmatrica
Belső iroda faldekor: Zubrowka

Blackbox Produkciós Ház

világító reklámtábla és totemoszlop gyártás, padlómatrica és kirakat matrica készítés, minden, ami üzletdekoráció!

Segítünk ötlete megvalósításában! Ossza meg velünk elképzeléseit ITT

Belső iroda- és üzletdekorációs ötletek a Blackbox Produkciós Háztól